joi, 27 octombrie 2016

Jocuri pentru petrecerea de Halloween

By Cristina Schink
Menite să te sperie dar în special să te distreze, jocurile prezentate mai jos vor contribui cu siguranţă la reuşita petrecerii tale.

  1. Pune în baloane portocalii mici surprize, atât pentru cei mici cât şi pentru adulţi şi apoi umflă-le. În locul în care legi balonul, pune şi câte o frunză verde, de dimensiunea cea mai mare pe care o găseşti. Va fi distractiv pentru toţi să le spargă. Plus, zgomotul pe care îl vor face va contribui la „bau-bau-ul” petrecerii.

Foto credit: http://www.goodhousekeeping.com

  1. Vânătorul de fantome! O pinata este mereu un motiv de agitaţie, iar când este plină de dulciuri este perfectă pentru copii. Dintr-un balon mai mare, umplut cu orice vrei, în funcţie de vârsta invitaţilor la petrecere, îmbrăcat în mai multe straturi de hârtie lipite între ele cu adeziv, poţi face o fantomă. Fii creativă în modul de îmbrăcare al balonului, un exemplu ai mai jos.
Foto credit: http://www.goodhousekeeping.com
  1. Role de hârtie din belşug şi multă voie bună. Doar atât vă trebuie pentru a crea mumii vii care vor concura în diverse competiţii.
Foto credit: https://uk.pinterest.com


  1. Ce-ar fi ca invitaţiile pe care le trimiteţi pentru petrecerea de Halloween să fie începutul unei poveşti cu adevărat înfricoşătoare? Fiecare invitat va veni apoi la petrecere cu finalul poveştii. Îl va prezenta cât mai creativ, îmbinând gesturi, costume şi sunete. Petrecerea va fi un adevărat spectacol iar câştigătorul va primi un premiu pe măsură.
  2. Clasicul joc al mimei poate fi adaptat petrecerii de Haloween. Aveţi nevoie de un bol, bileţele pe care să notaţi orice va trece prin minte şi este înfricoşător sau haios (spre exemplu Frankenstein, Pumpkin Kelly Bundi, Vrăjitorul din Oz, ...) şi cât mai mulţi prieteni.
  3. Acţionează şi reacţionează! În calitatea ta de organizator al petrecerii, îţi sugerăm să înregistrezi pe un dvd cât mai multe scene teatrale, care mai de care mai impresionante (spre exemplu ţipetele din filmul Păsările, leşinul lui Scarlet OHara, ...). Se va trage la sorţi ordinea în care invitaţii vor reproduce secvenţele prezentate.
  4. Fiecare invitat la petrecere va spune o poveste adevărată şu una falsă, cât mai înfricoşătoare cu putiinţă, din viaţa sa. Ceilalţi vor încerca să ghicească ce este adevărat şi ce este fals despre povestitor.
  5. Doctor şi pacient! Un invitat este doctor iar ceilaţi, pacienţii, vor prezenta diverse efecte pe care bolile ciudate le pot avea. Oare medicul va şti să pună diagnosticul corect? Bolile şi efectele lor vor fi stabilite din timp de către organizatorul petrecerii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu