vineri, 28 octombrie 2016

Cum sa organizezi o petrecere de Halloween

In Romania nu se practica in noaptea de Halloween umblatul din casa in casa dupa bomboane, dar tot mai multe firme au inceput sa organizeze pentru angajatii lor petreceri cu aceasta ocazie.
Pentru companiile interesate va oferim un plan pentru organizarea unei petreceri de Halloween cat mai INFRICOSATOARE.....

I Planificarea petrecerii

1. Gaseste tema/stilul petrecerii tale

Sunt foarte multe optiuni pentru alegerea temei. Va puteti gandi la o petrecere bantuita, cu fantome, cu tema horror sau de basm, cu dovleci (totul portocaliu) sau cu tema cimitirului...

2. Organizeaza ideile 

In aceasta etapa scrie toate ideiile pe care le ai: decoratiuni, tipul mancarii, muzica, filmul/filmele de groaza, tipuri de jocuri ( vezi articol Jocuri pentru petrecerea de Halloween) , premii/tombole etc.

3. Fa lista cu invitati

Acum gandeste-te la oamenii pe care doresti sa-i inviti. O data ce ai lista creionata iti vei da seama de spatiul unde va avea loc petrecerea si de cata mancare si decoratiuni ai nevoie.

4. Concepe si trimite invitatiile

Foloseste tema petrecerii pentru a concepe invitatia.


Nu uita pe invitatie trebuie sa scrii data, ora, care trebuie sa fie tema costumului, ce sa se aduca ... Invitatiile se transmit cu 2 saptamani inainte de petrecere.

II Organizarea petrecerii

1. Cumpara sau realizeaza decoratiuniile pentru petrecere

Daca dai o petrecere mai mare efortul pentru a decora spatiul este mai intens. Totul depinde de cati oameni ajuta la organizare. Nu lasati decorarea spatiului pe ultima suta de metri, acest lucru va lua mai mult timp decat va inchipuiti.

2. Faceti lista cu mancarea si bautura pe care o veti servi

Sunt foarte multe idei pentru mancarea pe care o puteti servi. Cel mai bine este sa luati legatura cu un specialist (bucatar/ cineva de la o firma de catering) pentru a stabili cantitatea de mancare si bautura per persoana.

3. Pregatiti muzica

Pentru petrecerea companiei angajati un DJ, o trupa sau daca aveti un angajat pasionat de muzica puteti sa-l rugati sa ajute. Categoric va fi mai mult decat incantat sa-si etaleze abilitatile si priceperea in fata colegilor.

4. Pregatiti jocurile pentru petrecere

In aceasta etapa trebuie sa luati in considerare numarul de invitati si varsta lor, pentru a putea pregati jocuri interesante pentru toti. Online veti gasi foarte multe idei de jocuri. Chiar si noi am scris un articol aici .


III Petrecerea propriu-zisa

A venit ziua mult asteptata si toata lumea este foarte incantata de petrecere. Inainte de sosirea invitatiilor trebuie sa verificati:
- decoratiunile din sala
- mancarea trebuie asezata intr-un loc accesibil pentru toata lumea. Asteptati ca sa adaugati gheata in bauturi sau sa aduceti mancarea calda la petrecere pana ajung aproximativ toti invitatii
- muzica trebuie sa porneasca cu cel putin 15-20 de minute inainte de ora inceperii petrecerii, pentru ca intotdeauna vor exista oaspeti mai curiosi care ajung mai repede

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu